Te asteptam si pe retelel sociale

Rugby

Noul stadion Tineretului, va fii inaugurat in luna iunie

Anul 2007 va insemna inaugurarea unui stadion pentru nationala Romaniei. Stadionul Tineretului de langa Arcul de Triumf si de langa sediul Federatiei Romane de Rugby va gazdui pentru prima oara un meci oficial al echipei noastre in luna iunie. Arena va avea o tribuna mare de circa 1.000 de locuri plus alte tribune in jurul terenului, totalul locurilor disponibile urmand sa ajunga la 2.500. Va exista si o instalatie care poate sa asigure iluminatul pentru partide. dorindu-se ca toate meciurile  din IRB Nations Cup sa se joace in nocturna.

Federatia Romana va organzia IRB Nations Cup, intre 2 si 17 iunie  turneu la care vor participa selectionatele Africii de Sud A, Italiei A, Argentinei A, Georgiei si Portugaliei sau Uruguayului, alaturi de formatia noastra, si toate partidele vor avea loc pe aceasta arena.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: