Noile achizitii inscriu pentru Steaua in primul amical

Steaua Bucureşti a învins cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, formaţia slovenă NK Maribor, luni seara, într-un meci amical de fotbal.

Steaua, aflată într-un stagiu de pregătire în Austria, s-a impus în faţa a 2.000 de spectatori prin golurile marcate de Bogdan Stancu (32) şi Janos Szekely (48), ambii jucători fiind la primele reuşite sub tricoul roş-albastru. Steaua a mai punctat o dată în faţa formaţiei care a terminat sezonul trecut pe locul 4 în Slovenia, dar golul lui Baciu a fost anulat pentru o presupusă poziţie de ofsaid.

Antrenorul Marius Lăcătuş a folosit echipa:

Cornel Cernea (Cosmin Vâtcă, 46) – Bogdan Mustaţă (Alexandru Iacob, 78), Eugen Baciu, Ionuţ Rada, Mihăiţă Neşu – Janos Szekely (Romeo Surdu, 58), Mihăiţă Pleşan (Florin Lovin, 46), Tiago Gomes (Vlad Rusu, 68), Răzvan Ochiroşii (Robert Neagoe, 46) – Bogdan Stancu (Adrian Neaga, 46), Valentin Badea (Claudiu Ionescu, 46).

Următorul meci amical al Stelei va avea loc pe 2 iulie, cu SK Austria Karnten (Austria).

A fost o experienta frumoasa pentru mine sa debutez la Steaua. Sunt fericit ca am reusit sa intru pe teren cu ocazia unei victorii. Imi pare rau ca nu am reusit sa inscriu la faza golului al doilea, dar ma bucur, in acelasi timp, pentru colegul meu, Ianos Szekely. Sper ca evolutiile mele sa fie din ce in ce mai bune in jocurile viitoare si sa fiu util echipei, a declarat Claudiu Ionescu, in exclusivitate pentru www.steauafc.com

A fost primul meci din acest turneu de pregatire si este foarte important ca l-am castigat. Conteaza mai putin faptul ca am marcat eu, cu toate ca ma bucur mult pentru aceasta reusita. Faptul ca am inscris in tricoul Stelei este cu atat mai special. Cred ca avem o echipa buna si ne vom lupta cu totii sa ne calificam in UEFA Champions League si chiar mai departe. M-au ajutat si sfaturile date la pauza de Adrian Ilie, care mi-a spus sa joc mai simplu si sa marchez„, a declarat Szekely pentru aceeasi sursa.

foto: gsp.ro