Nimeni?

Viitorul atacantului Claudiu Niculescu rămâne incert, deşi la sfârşitul săptămânii trecute a fost foarte aproape de a semna un contract cu gruparea FC Kaiserslautern, tot din liga a doua germană. Claudiu nu mai este dorit nici de gruparea sa actuala, MSV Duisburg, la care evoluează şi Mihai Tararache.

Potrivit cotidianului Bild, internaţionalul român a negociat cu Kaiserslautern deşi, oficial, el nu a plecat, vineri, în cantonament cu MSV Duisburg din cauza unor probleme la spate. Publicaţia germană scrie, însă, că de fapt Niculescu a negociat cu Kaiserslautern şi că transferul a picat în ultimul moment, după ce atacantul a ridicat noi pretenţii financiare, care au fost considerate exagerate de oficialii clubului din 2. Bundesliga. Acordul era ca şi semnat, cluburile erau de acord, testele medicale erau efectuate. Totuşi, brusc, atacantul a ridicat noi pretenţii salariale, care l-au enervat pe managerul Stefan Kuntz, a notat Bild.

Nu-l mai vrem pe Niculescu, a declarat Kuntz.

Claudiu Niculescu urma să ajungă, luni, în cantonamentul formaţiei MSV Duisburg, unde este coechipier cu Mihai Tararache, însă nici aici nu mai este dorit şi a fost pus pe lista de transferuri.

Vrem să promovăm, aşa că nu ne permitem să ţinem la echipă jucători fără chef, a declarat antrenorul Rudi Bommer.

Managerul Bruno Hubner a afirmat că pe adresa clubului au sosit mai multe oferte pentru internaţionalul român transferat în iarnă de la Dinamo Bucureşti. Avem oferte din străinătate pentru el. Sper ca în următoarele zile să rezolvăm transferul, a punctat Hubner.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...