Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Nicolae George a fost şi el eliberat

După ce Cătălin Iordan, primul suspect în cazul huliganilor ce au atacat un cameraman TVR la meciul Steaua – Dinamo, a fost eliberat, joi seară s-a întâmplat acelaşi lucru şi cu Nicolae George

Al doilea suspect din cazul suporterilor Stelei care au agresat un cameraman TVR la meciul Steaua – Dinamo, Nicolae George, a fost reţinut joi dimineaţă însă el va fi cercetat în stare de libertate.

Acuzat că l-a lovit pe Robert Cristea şi i-a distrus acestuia camera de filmat, Nicolae George s-a declarat nevinovat iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 a hotărât că acesta nu reprezintă un pericol public şi va fi cercetat în libertate.

Astfel, principalii suspecţi în acest caz, Cătălin Iordan şi Nicolae George, vor fi cercetaţi în stare de libertate cu interdicţie de a părăsi Bucureştiul iar ambii se consideră nevinovaţi.

Cei doi sunt apăraţi de avocatul Radu Enache, cel care până nu de mult a apărat clubul Steaua şi pe patronul Gigi Becali în mai multe cazuri dar conducătorul campioanei s-a dezis astăzi de acesta şi a afirmat că a încheiat orice colaborare cu el.
 

Citeste mai multe!