test

NHL/ Loturile pentru All Star Game

Ca de obicei noul an calendaristic începe în Statele Unite ale Americii cu o serie de evenimente sportive de mare însemnătate iar primul pe listă este NHL All Star Game ce se va disputa miercuri la Dallas.

în bătălia conferinţelor din Liga Nord Americană de hochei pe gheaţă este de aşteptat să strălucească în acest an vedete precum Ryan Miller de la Buffalo Sabres, Joe Sakic de la Colorado Avalanche şi Vincent Lecavalier de la Tampa Bay Lightning.

Echipa din Conferinţa Est va începe într-o formulă cu Ryan Miller în poartă, goalkeeper-ul celor de la Sabres urmând a fi apărat de fundaşii Brian Campbell de la Buffalo Sabres şi Sheldon Souray de la Montreal Canadians, şi atacanţii Sydney Crosby de la Pittsburgh Penguins, Alexander Ovechkin de la Washington Capitals şi Daniel Briere de la Buffalo Sabres.

Toţi cei şase titulari sunt debutanţi la All Star Game mai puţin Souray care este la a doua prezenţă.

Coinferinţa Vest va începe cu Roberto Luongo în poartă, de la Vancouver Canucks, aflat la a doua prezenţă în NHL All Star Game, iar în teren vor fi Ed Jovanovski de la Phoenix Coyotes, înlocuitorul de ultim moment al lui Scott Niedermayer de la Anaheim Mighty Ducks, Nicklas Lidstrom de la Detroit Red Wings, Joe Thornton de la San Jose Sharks, Joe Sakic de la Colorado Avalanche, şi Jonathan Cheechoo de la San Jose Sharks.

Dacă Sakic este la a 12-a prezenţă iar Lidstrom la a noua, Cheechoo este debutant iar Niedermayer, Jovanovski şi Thornton sunt la a patra selecţie fiecare.

AmosNews. 

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...