Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

NHL/ Liga nord-americana de hochei ramane la Sport1

Postul de televiziune Sport 1 păstrează drepturile exclusive pentru liga profesionistă de hochei nord-americană. La fel ca şi în ultimii doi ani, Sport 1 transmite două sau trei meciuri pe săptămână, în direct, cu comentariu original, şi înregistrat a doua zi la o oră decentă, cu comentariu în limba romană.

În prima săptămână iubitorii hocheiului pot vedea Florida – Chicago, duminică 4 octombrie de la 12.30, adică unul dintre cele patru dispute care se desfăşoară în Europa.

Comentatorii postului Sport1 pentru meciurile din NHL rămân aceiaşi, Emil Hossu-Longin, Marius Gliga, Robert Cristea, Dragoş Bocănaciu şi subsemnatul, Cosmin Petrescu. Vă aşteptam aşadar la o nouă porţie de show pe gheaţă!

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: