Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Nelutu Sabau: „Rezultatul a fost echitabil”

Tehnicianul formatiei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau (in fotografie), a declarat la finalul partidei cu FC Vaslui, scor 0-0, ca rezultatul a fost echitabil, tinand cont de aspectul jocului.

„Prima repriza a fost echilibrata. Au fost ocazii, nu clare, dar denivelarile de teren ne-au creat probleme. In cea de a doua repriza am avut ocazia meciului prin Negrean, care a fost singur cu portarul si a ratat. A fost un joc in care ambele echipe asteptau sa se termine, unul echilibrat. Nu stiu daca meritam mai mult. A fost un rezultat echitabil dupa aspectul jocului. Desi am jucat pe teren neutru, nu trebuie sa ne gasim scuze. Este normal sa facem sacrificii, este riscul pe care ni l-am asumat atunci cind am decis sa se repare stadionul din Bistrita”, a declarat Nelutu Sabau.

Meciul a contat pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: