Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Naționala Jurnaliștilor a învins Naționala Procurorilor la fotbal

Naționala de fotbal a Jurnaliștilor a învins, cu scorul de 4-3 (3-3), Naționala Procurorilor, într-o partidă demonstrativă desfășurată la Buftea.

Jurnaliștii tricolori, multipli campioni olimpici, au învins cu greu Naționala Procurorilor, care se pregătește pentru World Cup for Lawyers din Braga (Portugalia).

România va participa cu echipele LexLIGA România Masters (la turneul Master jucatori +35 de ani) și LexLIGA România Mega Masters (+50 de ani), în perioada 20 – 25 septembrie 2021, la World Cup for Lawyers, Braga (Portugalia). Ambele echipe sunt formate din profesioniști ai dreptului (judecători, procurori, avocați, polițiști ). LexLIGA este un proiect al Asociației Sportive a Procurorilor din Romania.

Tricolorii jurnaliști au cucerit anul acesta prima ediție a „Trofeului Artiștilor – ÎncăUnPasPentruLeon”, dedicată băiețelului lui Kamara – https://www.youtube.com/watch?v=TGRPedAygKA.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: