Nantes invinge si spera la salvare

Nantes, cu Claudiu Keşeru (foto) titular dar cu o evoluţie modestă, s-a impus cu 2-1 în meciul cu Nancy şi este la un singur punct de o eventuală salvarea de la retrogradare.

În etapa a 28-a din campionatul francez de fotbal, Claudiu Keşeru a evoluat 89 de minute pentru Nantes în victoria 2-1 cu Nancy şi a primit nota 6.3 din partea specialiştilor eurosport.com.

Gazdele au deschis scorul prin Diallo, oaspeţii au egalat rapid prin Brison dar pe final Nantes a dat lovitura graţie reuşitei lui Emerson Fae.

Valenciennes, fără Florin Bratu în echipă, s-a impus cu 3-1 la Troyes, o contracandidată la retrogradare, şi are din ce în ce mai multe şanse să supravieţuiască.

Monaco a scos un 1-1 la Toulouse după reuşita lui Jan Koller, Rennes a obţinut şi ea un 1-1 la Nice după golul lui Jimmy Briand, Lille a încheiat 0-0 meciul de la Lorient iar Bordeaux a învins cu 2-0 pe Sochaux şi Le Mans a învins cu 2-1 pe St. Etienne.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...