Nadal s-a impus la Indian Wells

Spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul doi, a profitat din plin de eliminarea prematură a elveţianului Roger Federer şi a câştigat fără mari probleme turneul de tenis de la Indian Wells.

Războiul galatic între elveţianul Roger Federe şi spaniolul Rafael Nadal, cei mai buni jucători din lume în această perioadă, nu a înregistrat un nou episod în turneul de la Indian Wells deşi cei doi erau consideraţi principalii favoriţi.

Federer, principalul favorit, a fost eliminat surprinzător încă din turul doi de argentinianul Guillermo Canas, lucky-looser, 7-5, 6-2, şi spaniolul Nadal a profitat din plin adjudecându-şi trofeul deşi s-au mai aflat în concurs şi nume precum Andy Roddick, Lleyton Hewitt, Fernando Gonzalez, Tommy Robredo, James Blake, Nikolay Davydenko sau David Nalbandian.

Nadal a dat în drumul spre titlu peste Arnaud Clement, Fernando Verdasco, Juan Carlos Ferrero, Juan Ignacio Chela şi Novak Djokovic, jucătorii pe care i-a învins fără probleme necedând nici un set şi adjudecându-şi finala cu un clar 6-2, 7-5 împotriva sârbului Djokovic.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...