Nadal: “Este o durere care vine şi pleacă. La un moment dat a devenit insuportabil”

Rafael Nadal (4 ATP) a spus după meciul pierdut în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Roma în faţa canadianului Denis Shapovalov (16 ATP), cu 1-6, 7-5, 6-2, că are “din nou dureri la picior”.

“Nu m-am accidentat, sunt un jucător care trăieşte cu această accidentare. Nu este nimic nou. Asta este, Din păcate, cotidianul meu este dificil. Dar şi aşa, încerc să fac cât pot mai bine. Evident, uneori îmi vine greu să accept situaţia. Este frustrant uneori când nu mă pot antrena normal timp de mai multe zile. Dar astăzi am reînceput să sufăr la mijlocul setului doi, iar la un moment dat a devenit insuportabilă. Este o durere care vine şi pleacă. Uneori mai puternică, alteori mai puţin. Astăzi (joi), a fost mai rău. Nu ştiu cum va fi peste două zile, peste o săptămână. Efectiv nu ştiu”, a afirmat Nadal.

Rafael Nadal suferă de o maladie rară și incurabilă, sindromul Muller-Weiss, care antrenează o necroză a osului navicular.

 

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...