Nadal, Blake şi Nalbandian merg mai departe la Australian Open

Trei dintre favoriţii turneului masculin de tenis de la Australian Open, spaniolul Rafael Nadal, argentinianul David Nalbandian şi americanul James Blake s-au calificat fără probleme în turul doi deşi argentinianul a fost obligat să recupereze de la 0-2 la seturi.

Campionul campionilor din 2005, Nalbandian, a fost condus cu 7-6, 6-4 de sârbul Janko Tipsarevic dar argentinianul a revenit, a câştigat seturile trei şi patru cu 7-6, 6-0 pentru ca în decisiv Tipsarevic să abandoneze din cauza unor probleme medicale.

Nadal a avut probleme doar în primul set cu americanul Robert Kendrick, pe care l-a câştigat la tie-break, pentru ca în seturile doi şi trei să cedeze doar cinci game-uri. Misiune la fel de uşoara a avut şi americanul James Blake, cap de serie numărul cinci, care după un prim set câştigat la tie-break, s-a impus în următoarele două fără probleme în faţa experimentatului Carlos Moya.

S-au mai calificat în turul doi al turneului masculin şi ecuadorianul Nicolas Lapentti, belgianul Olivier Rochus, francezul Sebastian Grosjean, cap de serie numărul 28, germanul Misha Zverev, wild-card, cehul Tomas Berdych, cap de serie numărul 13, australianul Robert Smeets, wild-card, americanul Robby Ginepri, argentinianul Juan Ignacio Chela, elveţianul Stanislas Wawrinka, cap de serie numărul 31, şi chilianul Paul Capdeville, venit din calificări.

Amos News 

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...