Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Mutu, interogat la Torino

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a fost interogat, miercuri, de Procuratura din Torino cu privire la „dopajul administrativ” de la clubul Juventus, unde romanul a evoluat pina la inceputul acestui sezon.

Internationalul roman a fost ultimul jucator interogat de Procuratura din Torino de pe o lista de 30 de fotbalisti, cu privire la activitatile depuse de Antonio Giraudo si Luciano Moggi, fosti conducatori ai clubului Juventus.

Dopajul administrativ se refera la falsele comunicatii sociale si la incalcarea legilor in materie de impozite pe venit.

Moggi l-a transferat pe Mutu la Juventus dupa ce internationalul roman a fost dat afara de Chelsea Londra, in urma unui control pozitiv cu cocaina. Moggi i-a oferit cinci ani de contract lui Mutu, desi acesta fusese suspendat timp de sapte luni si nu putea evolua decit incepind cu finalul lunii mai a anului 2005. Fostul director general al torinezilor a prezentat mai multe facturi fictive la club, prin care a cistigat milioane de euro, justificind costurile sustinerii „operatiunii Mutu”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: