Mutu, interogat la Torino

0
86

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a fost interogat, miercuri, de Procuratura din Torino cu privire la “dopajul administrativ” de la clubul Juventus, unde romanul a evoluat pina la inceputul acestui sezon.

Internationalul roman a fost ultimul jucator interogat de Procuratura din Torino de pe o lista de 30 de fotbalisti, cu privire la activitatile depuse de Antonio Giraudo si Luciano Moggi, fosti conducatori ai clubului Juventus.

Dopajul administrativ se refera la falsele comunicatii sociale si la incalcarea legilor in materie de impozite pe venit.

Moggi l-a transferat pe Mutu la Juventus dupa ce internationalul roman a fost dat afara de Chelsea Londra, in urma unui control pozitiv cu cocaina. Moggi i-a oferit cinci ani de contract lui Mutu, desi acesta fusese suspendat timp de sapte luni si nu putea evolua decit incepind cu finalul lunii mai a anului 2005. Fostul director general al torinezilor a prezentat mai multe facturi fictive la club, prin care a cistigat milioane de euro, justificind costurile sustinerii “operatiunii Mutu”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here