Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Mutu: „Eu cu Toni formam cel mai bun cuplu de atac din Italia”

Atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, a declarat, luni, ca se intelege de minune cu Luca Toni si in afara terenului, dar ca este convins ca pe gazon ei formeaza cel mai bun cuplu de atac din Italia.

„Alaturi de Toni formam cel mai productiv cuplu de atacanti din Italia. El este un coleg foarte bun si in afara gazonului si este un om inteligent. Sintem multumiti de victoria de duminica, dar trebuie sa ne mentinem concentrarea pentru urmatoarele partide. Cele 11 goluri pe care le-am inscris in acest sezon sint de mare ajutor echipei”, a declarat, luni, atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu.
 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: