Mutu, după Rapid – Universitatea Craiova: Dacă erau net superiori n-aveam nicio problemă

Adrian Mutu a declarat după meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-3, că Rapid a greşit, însă adversarii nu au fost net superiori.

“E o seară ciudată. În prima repriză am făcut un joc bun, mi-a plăcut echipa, iar a doua repriză după eliminarea lor am făcut o mare greşeală, am luat gol, iar apoi nu ştiu de ce s-au oprit băieţii.

Jucătorii Craiovei ar fi trebuit să fie fair-play şi să oprească această fază. Erau deja acolo pentru că toată echipa era pe loc. Dacă erau net superiori n-aveam nicio problemă.

Aşa mă deranjează foarte tare. În primul rând că ai mei s-au oprit şi pentru că adversarii ar fi trebuit să oprească mingea. La golul doi greşeala ne-a costat, în rest am dominat.

Interpretarea fazei la golul trei nu trebuie să o mai repetăm vreodată pentru că, cu băieţii buni nu câştigi niciun trofeu.

Suntem pe final de sezon, bineînţeles că vor fi schimbări. Facem o evaluare, ştim ce avem de făcut, unde trebuie să intervenim pentru a juca la anul aşa cum vrem să jucăm”.

FC Rapid a fost învinsă, acasă, cu scorul de 3-2 (1-1), de Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a noua play-off-ului Superligii.

Învingătorii au rămas în inferioritate numerică în minutul 47, când a fost eliminat Căpăţînă.

Pentru craioveni au marcat Ivan ’42 (penalti), ’52 şi Creţu ’65. FC Rapid a înscris prin Dugandzic, în minutele 33 şi 59, ambele goluri din penalti.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...