Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Mutu a ratat un penalty

Cu un Adrian Mutu (foto) în zi mai slabă, atacantul român a ratat şi un penalty, Fiorentina a spulberat totuşi cu 5-1 pe AC Torino în Serie A şi este la cinci puncte de cupele europene.

Scorul zilei în Italia l-a reuşit Fiorentina, 5-1 cu AC Torino, atacantul Luca Toni şi fundaşul central Gamberini fiind eroi partidei cu câte o dublă, a cincea reuşită a gazdelor fiind un autogol al lui Franceschini în timp ce Rosina a deschis scorul pentru Torino.

Adrian Mutu a fost integralist la gazde şi a avut o evoluţie modestă, notată cu 6.6 de specialiştii eurosport.com, eroii Toni şi Gamberini primind 8.8 şi, respectiv, 8.9, din partea aceloraşi specialişti.

Cu Paul Codrea integralist şi cu o evoluţie modestă, mijlocaşul român a primit şi un cartonaş galben, Siena a încheiat 1-1 la Catania după ce gazdele au deschis scorul prin Corona ias oaspeţii au egalat prin Cozza.

Lazio îşi menţine locul de Liga Campionilor după victoria cu Sampdoria, 1-0, golul victoriei fiind marcat de golgeterul Tommaso Rocchi în minutul 22.

în celelalte partide, Cagliari – Atalanta 2-0, goluri Suazo şi Pepe, Udinese – Empoli 0-1, gol Nicola Pozzi, Messina – Palermo 2-0, dubla Rigano, şi Parma – Reggina 2-2, goluri Budan şi Rossi, din penalty în minutul 97, respectiv Bianchi, de două ori.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: