Mutu a ratat un penalty

Cu un Adrian Mutu (foto) în zi mai slabă, atacantul român a ratat şi un penalty, Fiorentina a spulberat totuşi cu 5-1 pe AC Torino în Serie A şi este la cinci puncte de cupele europene.

Scorul zilei în Italia l-a reuşit Fiorentina, 5-1 cu AC Torino, atacantul Luca Toni şi fundaşul central Gamberini fiind eroi partidei cu câte o dublă, a cincea reuşită a gazdelor fiind un autogol al lui Franceschini în timp ce Rosina a deschis scorul pentru Torino.

Adrian Mutu a fost integralist la gazde şi a avut o evoluţie modestă, notată cu 6.6 de specialiştii eurosport.com, eroii Toni şi Gamberini primind 8.8 şi, respectiv, 8.9, din partea aceloraşi specialişti.

Cu Paul Codrea integralist şi cu o evoluţie modestă, mijlocaşul român a primit şi un cartonaş galben, Siena a încheiat 1-1 la Catania după ce gazdele au deschis scorul prin Corona ias oaspeţii au egalat prin Cozza.

Lazio îşi menţine locul de Liga Campionilor după victoria cu Sampdoria, 1-0, golul victoriei fiind marcat de golgeterul Tommaso Rocchi în minutul 22.

în celelalte partide, Cagliari – Atalanta 2-0, goluri Suazo şi Pepe, Udinese – Empoli 0-1, gol Nicola Pozzi, Messina – Palermo 2-0, dubla Rigano, şi Parma – Reggina 2-2, goluri Budan şi Rossi, din penalty în minutul 97, respectiv Bianchi, de două ori.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...