Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Mutu a adus un punct Fiorentinei

într-una din puţinele etape intermediare din Italia, Fiorentina a obţinut doar un punct la Reggina, 1-1, după ce oaspeţii au egalat pe final prin Adrian Mutu care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Mutu a fost titular şi a jucat foarte bine până în minutul 88, când i-a lăsat locul lui Blasi, fiind notat cu 7.0 de specialiştii eurosport.com. Reggina deschisese scorul în minutul 57 prin mijlocaşul Pasquale Foggia.

Cu Cristi Chivu titular dar cu o evoluţie modestă până în minutul 76, când i-a cedat locul lui Matteo Ferrari, AS Roma nu a reuşit decât un 2-2 la Chievo după ce gazdele au condus cu 2-0, goluri Bogdani şi Semioli, iar Roma a egalat prin dubla lui Francesco Totti, cel mai bun jucător de pe teren.

Cu Vali Năstase integralist, Ascoli a continuat seria egalurilor din această etapă cu un 0-0 pe teren propriu cu Parma, Bonnani fiind eliminat de la gazde în minutul 57.

Tot un rezultat de egalitate a obţinut şi formaţia lui Paul Codrea, Siena, 0-0 acasă cu Livorno. Codrea a fost titular şi a avut o evoluţie excelentă până în minutul 87 când i-a lăsat locul lui Eremenko. Codrea a fost notat cu 8.1 de specialiştii eurosport.com.

în celelalte partide, Sampdoria – Atalanta 2-1, Torino – Cagliari 1-0, Lazio – Catania 3-1 şi Empoli – Messina 3-1, Palermo – Milan 0-0, etapa urmând a se încheia în nocturnă cu meciul dintre Internazionale Milano şi Udinese
 

Citeste mai multe!