Mutu şi Lobonţ surprinşi de condiţiile excelente de la Piatra Neamţ

Adrian Mutu şi Bogdan Lobonţ, deja doi dintre veteranii echipei naţionale în absenţa lui Cristi Chivu, Dorinel Munteanu sau Florentin Petre, s-au declarat luni surprinşi de condiţiile excelente avute de echipa naţională a României la Piatra Neamţ dar şi de primirea făcută de fanii locali.

Cu ceva mai mult de două zile înainte de jocul cu Luxemburg din preliminariile lui Euro 2008, Adrian Mutu şi Bogdan Lobonţ, doi dintre cei mai importanţi jucători din actualul lot al echipei naţionale, au vorbit despre starea echipei după egalul din Olanda şi înainte de jocul de miercuri.

Cei doi fotbalişti s-au declarat extrem de mulţumiţi de rezultatul de la Rotterdam însă au ţinut să confirme că România este încă departe de îndeplinirea obiectivului, calificarea la turneul final, şi mai este mult de muncă până acolo.

Căpitanul de la Rotterdam a ţinut să precizeze că deşi a fost la stadion pe timpul antrenamentului cu public de duminică seară, de la Piatra Neamţ, nu a ieşit pe teren din cauza unei contuzii avute la genunchi însă este sigur că suporterii îl vor putea vedea pe teren la meciul de miercuri.

De altfel, Mutu şi Lobonţ s-au declarat încântaţi de condiţiile avute la Piatra Neamţ precizând că suprafaţa de joc şi vestiarele sunt peste ce a existat la Rotterdam.

Cei doi au mai spus că se aşteptau la o primire frumoasă, în special datorită rezultatului obţinut în Olanda, dar că toate ce s-au întâmplat la Piatra Neamţ şi faptul că au fost primiţi cu căldură încă de la aeroportul din Bacău îi obligă să facă un meci mare miercuri şi sunt siguri că deşi nu vor putea asista foarte mulţi spectatori la meci, toţi fanii naţionalei vor fi alături de ei indiferent că o vor face de pe stadion, de lângă stadion sau din faţa televizoarelor.

Întrebat dacă l-a invitat pe Cristi Chivu la meci, Adrian Mutu a precizat că fiind căpitanul echipei naţionale a României, Chivu nu are nevoie de nici o invitaţie dar crede că ar fi mai bine ca acesta să meargă la Roma pentru a se recupera cât mai rapid de pe urma problemelor avute la nas mai ales că România va avea nevoie de el la meciurile cu Slovenia de peste două luni, de la începutul lunii iunie.
 

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...