Mourinho: Scorul este corect

Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, considera ca rezultatul de egalitate obtinut de echipa sa impotriva Valenciei este unul just, chiar daca nglezii au avut mai multe ocazii de gol.

“Dacă cineva trebuia să câştige meciul, atunci această echipă este Chelsea, deoarece a atacat mai mult. Însă scorul este cel corect. Chelsea a încercat să câştige, Valencia să obţină o remiză. Cele două echipe au făcut un meci solid. Valencia a avut şansa de a marca un gol extraordinar prin Silva. La 0-0, Kalou a avut o bară, iar Şevcenko ar fi putut marca. Însă recunoaştem că rezultatul este just. Uneori, am arme pentru a schimba un joc, cu tactica. Aici nu mai aveam arme. Nu aveam decât jucători defensivi pe bancă, iar Joe Cole nu poate juca mai mult de 15 minute pe meci. Le-am spus la pauză că totul se poate schimba şi că, dacă nu este cazul, meciul retur rămâne deschis şi nu există niciun motiv de panică. Toată lumea crede că ei se vor califica, dar în locul lor nu m-aş încrede”, a spus Mourinho.
Chelsea si Valencia au terminat la egalitate, scor 1-1, in mansa tur a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...