Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Mourinho: „Manchester are prea mult noroc”

Tehnicianul lui Chelsea a criticat Manchester United, afirmind ca aceasta cistiga mai mult prin noroc si prin autogolurile formatiei impotiva careia joaca.

„Se duc la Fulham, si cu toate ca merita sa piarda, ei cistiga. Joaca la Tottenham, e 0-0, Cristiano Ronaldo cade in careu, obtin un penalty si cistiga cu 4-0. Totul pare in favoarea lor, dar asa e in fotbal„, a afirmat Mourinho.

Portughezul a adaugat ca de cind este el in Anglia, Arsenal nu a cistigat ninmic, ci au pierdut trofeu dupa trofeu. „Baieti absolut sclipitori, manager de top, o echipa cu un viitor mare, dar ei nu cistiga nimic”, a replicat Mourinho.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: