Mourinho: Am vrut sa plec de la Chelsea

Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho (foto), a recunoscut, intr-un interviu, ca a fost foarte aproape sa demisioneze de la clubul englez si ca 14 antrenori au fost aproape sa-l inlocuiasca, mai ales ca echipa sa a terminat pe locul 2, potrivit News of the World.

„Sunt la unul dintre cele mai stralucitoare cluburi din lume, acolo unde fiecare antrenor isi doreste sa fie si fiecare agent vrea sa aiba cite un client. Am ajuns intr-o situatiei atit de ridicola incit au fost 14 antrenori aproape sa ma inlocuiasca. A fost o perioada nebuneasca si am fost foarte aproape sa plec de la Chelsea. Sunt un antrenor cu experienta si maturitate, desi nu sunt batrin”, a spus Mourinho.

Antrenorul portughez a explicat ca ar fi fost mai afectat daca ar fi fost intr-o alta perioada a carierei sale.

„As fi fost tentat sa iau o altfel de decizie, dar acum o pregatesc pe Chelsea pentru urmatorul sezon, dar se putea intimpla altceva”, a afirmat tehnicianul, care a spus ca are o relatie buna cu Abramovici, chiar daca acesta a vrut sa-l inlocuiasca pe mai multe ori, si ca pe lista au fost Marcello Lippi, Guus Hiddink, Frank Rijkaard si Juande Ramos.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...