Mourinho a semnat cu Fenerbahce în faţa a peste 45.000 de fani

 Jose Mourinho a semnat contractul cu Fenerbahce pe Sukru Saracoglu – arena clubului din Istanbul, în faţa a peste 45.000 de fani.

Mourinho (61 de ani)  a semnat un contract pe doi ani, cu prelungire opţională pentru încă un an, el aflându-se la al unsprezecelea club din carieră.

„Voi sunteţi primii cărora vreau să le mulţumesc, pentru dragostea voastră, pe care am simţit-o din momentul în care numele meu a fost legat de club. În mod normal, un antrenor este iubit după victorii.

În această situaţie, simt că antrenorul este deja iubit, înainte să vină victoriile. Pentru mine, acum, vin responsabilităţi mari. Vă promit că aparţin familiei voastre de acum înainte.

Acest tricou este acum ca pielea mea. Fotbalul este pasiune. Nu există un loc mai bun pentru a o simţi. Din momentul în care preşedintele m-a contactat, mi-am dorit să vin pentru voi pentru că, până la urmă, voi sunteţi sufletul clubului. De acum încolo visele voastre sunt şi visele mele”, a spus Mourinho.

Fenerbahce nu a mai luat titlul, în Turcia, din 2014, iar în ultimele zece sezoane a avut un singru trofeu câştigat – Cupa Turciei, în 2023.

Stiri recente

Cohn&Jansen este agenția anului la Effie Awards România 2024

Desemnată pentru pentru prima dată Agenția Anului în cadrul festivalului Effie Awards România, Cohn&Jansen a obținut 7 trofee pentru 4...