Mourinho a dat de inteles ca ramane la Chelsea

Antrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a declarat dupa partida pierduta, marti seara, in fata lui Liverpool dupa executarea loviturilor de departajare, a dat de inteles ca ar putea ramane ca tehnician al echipei.

“Penalty-urile sunt penalty-uri si fac parte din joc. In zece ani nimeni nu va spune ca am fi putut castiga cu 3-0 si sa ne calificam, ca suntem cea mai buna echipa sau ca am jucat mai bine in prelungiri. Lumea va tine minte doar finala, indiferent ca va fi Liverpool-AC Milan sau Liverpool-Manchester. Noi am ajuns in semifinale dupa un sezon dificil, iar acest lucru este extraordinar. Cred ca si sezonul viitor ne vom confrunta cu accidentari si vom avea multe probleme de infruntat. Lotul din sezonul viitor nu va fi schimbat cu mult in comparatie cu cel din acest an. Vrem sa castigam trofee, iar Liga Campionilor este foarte importanta pentru noi.”, a declarat, dupa semifinala pierduta de echipa sa, Jose Mourinho.

Chelsea a pierdut cu 1-4 in urma executarii loviturilor de departajare, dupa ce scorul general a fost egal, 1-1.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...