Mostenirea Printului din Trivale

S-a stins Dobrin! Nu-mi vine să cred cît de absurdă şi de seacă poate fi uneori realitatea. Şi, Dumnezeule, cît de egali sîntem în faţa morţii. Bogaţi sau săraci, înalţi sau scunzi, albi, negri, femei, bărbaţi, proşti, inteligenţi, răi sau buni, la toţi deopotrivă ne vine într-o bună zi sfîrşitul.

Gicu Dobrin a fost hărăzit cu geniu de cel care l-a chemat acum la EL. Şi asta l-a făcut să fie un om bogat, foarte bogat. Nu a avut prea mulţi bani sau cine ştie ce proprietăţi dar a avut dragostea tuturor. Poate de aceea nu va fi o bătălie pentru moştenire. Sau, poate, pentru că el a lăsat de mult ceea ce avea de lăsat. Încă de cînd şi-a agăţat ghetele în cui. Atunci cînd s-a sfîrşit viaţa lui pentru prima oară, viaţa aceea scurtă, de fotbalist.

Atunci a lăsat un idol pentru nişte generaţii, un simbol pentru Piteşti, oraşul său şi amintiri, multe poveşti şi amintiri.

Toate aceste ne rămîn şi acum, după ce sufletul său ne-a părăsit. Ele sînt moştenirea pe care o lasă românilor Prinţul din Trivale.

Mulţimim Gicule pentru tot, nu te vom uita niciodată!