Morosanu l-a ”mancat” pe Sawayashiki

0
191

Ieşeanul Cătălin Moroşanu a cucerit Asia la gala K-1 Asia World Grand Prix (sport de full contact) de la Taipei (Taiwan), după ce l-a învins prin KO japonezul Junichi Sawayashiki.

Moroşanu, supranumit ‘Moartea din Carpaţi’, l-a învins pe japonezul Junichi Sawayashiki după ce l-a trimis la podea de trei ori in prima repriza.

”Sunt în culmea fericirii, mi-am dat seama că locul meu este în K1. De acum, 4-5 ani nu vor scăpa de ‘Moartea din Carpaţi”, a declarat Moroşanu.

Directorul executiv al SC Cotnari SA, Constantin Deleanu, a afirmat că Moroşanu a intrat în vizorul organizatorilor marilor gale de K1 şi a fost invitat la Grand Prix-ul de la Taipei, alături de nume grele ale K-1 mondial, precum Bonjaski sau Samedov, în urma bunei sale evoluţii înregistrată în ultimul an.

‘A venit dornic de victorie şi mai motivat ca niciodată’ a afirmat antrenorul lui Moroşanu, Mihai Constantin.

Click pentru meciul lui Morosanu cu Sawayashiki

Interzisa vizionarea pentru copii sub 16 ani !!!


Catalin Morosanu Vs. Junichi Sawayashiki

Sursa: www.fight.ro


Interviu cu cei doi luptatori, la conferinta de presa de dupa meci

Q: Felicitari pentru victorie
Morosanu: Multumesc, sunt foarte fericit.

Q: Fii sincer, ai castigat din cauza dietei tale?

Morosanu: Credeam ca voi putea sa mananc carne de porc aici in Taiwan, dar nu am gasit niciun porc in viata. Dar nu e o problema, am acasa cativa, cand o sa faca un an, o sa ii mananc. O sa devin mai puternic!

Q: Cum ti s-a parut meciul cu Sawayashiki?

Morosanu:  Cred ca a lovit foarte tare la inceput, dar trebuie sa mentii ritmul tot meciul. Am reusit sa inving un japonez, iar de acum vreua sa lupt numai in Japonia. Vreau sa imi fac prietene Gheise, si sa invat japoneza, cred ca in doi ani o sa pot sa vorbesc aceasta limba.

Q: Sawayashiki a lovit foarte tare cu genunghiul, te-a lovit in plin vreodata?
Morosanu: Nah. Am pierdut cu Freddy Kemayo acum doua luni din cauza unei lovituri de genunchi, iar de atunci numai asta am antrenat. Am fost foarte nervos ca am pierdut asa si m-am antrenat intens, iar acum pot sa blochez fara probleme!


Junichi Sawayashiki


Q: 
S-a terminat destul de repede”¦

Sawayashiki: Da, sunt destul de suparat ca nu am luptat mai bine.

Q: Ce urmeaza pentru tine?

Sawayashiki: Nu mai vreau sa pierd de maniera asta. Ma voi antrena mult mai bine.

Q: Ce parere ai despre Morosanu?

Sawayashiki: Loveste foarte, foarte tare.

Alte rezultate in aceeasi gala

Turneul din Asia, de la Taipei, a constat si intr-o piramida de 8 luptatori, unde principalii favoriti au fost Ruslan Karaev si Aleksandr Pitchkunov. De fapt, acestia si-au si disputat finala, castig de cauza avand Karaev, care a castigat prin KO in prima runda. Iata si evolutia piramidei:

Ruslan Karaev, castigator al piramidei Asia K-1 WGP

Bonjaski invinge – Sefo pierde in fata lui Samedov

In superfighturi, Remy Bonjaski a reusit sa se impuna in fata lui Volk Atajev din Rusia, prin KO in repriza a treia. Cel mai interesant meci al serii a fost de departe cel dintre Ray Sefo si Zabit Samedov. Sefo (foto jos in dreapta) este un veteran al circuitului, activand de mai bine de 10 ani la vel mai inalt nivel in K-1, in timp ce Samedov face parte din sperantele acestui sport, fiind considerat unul dintre cei mai buni tineri ce vin din urma, alaturi de Badr Hari si Ruslan Karaev.

Meciul a fost foarte strans, necesitand chiar doua reprize de departajare. In cele din urma arbitrii i-au dat decizia lui Samedov, 2-1 (Split Decision), astfel ca azerul a reusit cea mai importanta victorie din cariera sa. De remarcat ca Samedov a castigat in fata lui Sebastian Ciobanu (coleg cu Morosanu la Scorpions Iasi) tot printr-o decizie dupa runda de departajare, nu mai departe de acum o luna.

Bonjaski bucurandu-se alaturi de fani dupa victoria in fata lui Atajev

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here