Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Mopsu’ condus pe ultimul drum

Fostul international Florea Dumitrache, decedat joi dimineata, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost inmormantat, sambata, la ora 14.00, la Cimitirul Reinvierea din Capitala. Mopsu’ a fost condus pe ultimul drum de aproximativ 300-400 de persoane.

Printre cei prezenti s-au aflat si presedintele FRF, Mircea Sandu, directorul Ionut Lupescu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo, Nicolae Badea, administratorul delegat Cornel Dinu, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, directorul executiv al gruparii steliste, Valeriu Argaseala, antrenorul cu portarii la FC Rapid, Marian Ionita, si fostii jucatori dinamovisti Ionel Augustin si Ion Marin. La inmormantare au asistat si componentii echipei a doua a clubului Dinamo, precum si actorul Nicu Constantin.

Dumitrache (59 de ani), care a incetat din viaţă joi dimineaţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde era internat de trei săptămâni, în urma unui atac cerebral, a fost înmormântat cu onoruri militare. S-au tras focuri de arma si a cantat o fanfara militara.

Citeste mai multe!