Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Monica Roșu, Amatto Zaharia și Claudia Motea, alături de copiii cu autism

Luna aprilie este un bun prilej pentru a atage atenția asupra autismului, una dintre cele mai severe tulburări ale copiilor. Astfel, a apărut campania „Geniali, dar altfel“, inițiată de Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism, care te provoacă să faci un selfie și să răspunzi la întrebarea „Ție de ce îți era teamă în copilărie?“ pe rețeaua de socializare pe care o folosești, menționând tagurile #genialidarlatfel și #arica. Printre personalitățile publice care susțin această campanie se numără președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia, Monica Roșu, actrița Claudia Motea, Petre Fumuru, Tavi Colen, Alessia, Leo Iorga, Ovidiu Lipan Tandarica, specialista în frumusețe Cătălina Popescu, inginer Aurelia Dumitru de la Global Wellness System dar si mai multi jurnalisti si prezentatori tv. La randul lor cei provocati trebuie sa provace si alti prieteni sa raspunda la intrebare si sa se alature campaniei. Ideea proiectului este legată de manifestările copiilor care se confruntă cu diverse fobii sau frici, dar totodată au difierite talente care le depășesc pe cele ale oamenilor obișnuiți. În România, aproximativ 8.000 de persoane au primit acest diagnostic, însă numărul real poate fi mult mai mare, neexistând o politică oficială pentru recuperarea micuților cu autism. Totuși, experiența organizațiilor indică faptul că diagnosticarea timpurie, la 18-36 de luni, intervențiile specializate și integrarea socială cresc cu jumătate șansele dobândirii unei vieți independente. Pe parcursul lunii aprilie Asociatia pentru Recuperarea si Integrarea Copiilor cu Autism, ofera sedinte de evaluare gratuita pentru cei care suspecteaza ca micutii lor au probleme si consiliere.  În perioada următoare, acești copii sunt așteptați la centrul de medicină integrativă Global Wellness System pentru a se bucura de beneficiile dispozitivelor revoluționare Papimi, Alpha Sphere și Matrix Drops Computer, care reduc stresul și ajută la crearea unei imunități puternice.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: