Monica Niculescu joacă azi în semifinalele de dublu la Wimbledon. Programul Eurosport

Perechea formată Monica Niculescu/ Hao-Ching Chan (Taiwan), cap de serie numărul 9, va juca azi, după ora 16.30, în semifinale la Wimbledon, contra cuplului Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), în meciul al doilea de pe terenul 1.

În prima confruntare de pe terenul 1, programată la ora 15.00, adversare vor fi perechile Anna-Lena Groenefeld/Kveta Peschke (Germania/Cehia), cap de serie 12 şi Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (Rusia, cap de serie 2).

Al treilea turneu de Mare Șlem intră în ziua a unsprezecea și este transmis pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.

Iată programul transmisiunilor de vineri:

Eurosport 2 & 2HD:

15:00: Sam Querrey v Marin Cilic

Urmat de: Roger Federer v Tomas Berdych

Eurosport Player oferă iubitorilor tenisului ocazia să urmărească și alte partide desfășurate astăzi la Wimbledon – meciuri din turneele de dublu și de juniori, precum și între foști jucători și jucătoare de mare succes. Monica Niculescu încearcăsă ajungă în premieră într-o finală de Mare Șlem în proba de dublu. Românca face pereche cu Hao-Ching Chan în cea de-a doua semifinală feminină a zilei, evoluând împotriva cuplului Makoto Ninomiya / Renata Voracova.

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...