MONDEN SPORT/ Oktoberfest 2008: Dezlegare la bere!

0
351

Viaţa de fotbalist presupune o mulţime de renunţări. Nu ai voie să… şi să…, ca să nu mai vorbim că nici… nu ai voie să faci cînd ai tu chef sau cînd este disponibilă partenera. Bine, pentru că scriu în “SportMagazin” şi nu în Playboy, nici eu nu o să vorbesc despre acest ultim neajuns pe care talentele care “mor” speranţe îl încalcă frecvent, ci despre altul: berea.

Dacă pe femei le îngraşă o mie de lucruri, pentru bărbaţi responsabilă pentru creşterea burţii este aproape în exclusivitate banala băutură din malţ şi hamei, aşa că antrenorii, medicii şi nutriţioniştii au complotat împreună pentru a o trece pe lista alimentelor interzise pentru performeri. Şi ştiţi cum e, parcă mai cu foc îţi doreşti ceva ce nu ai voie. Iar cum fotbaliştii, deşi au salarii inuman de mari, sînt totuşi oameni, ar mai da şi ei pe gît 2,3,4 sau, mă rog, mai multe halbe, în funcţie de căldura de afară sau de anturaj. Din nefericire, aşa cum v-am spus, nu li se permite. Sub ameninţarea amenzilor prevăzute în regulamentele de ordine interioară, chiar şi Stelea, cel care face reclamă la XXXXX (la noi nu intră publicitate gratis), are reţineri în a goli o bere într-un loc public. Salvarea este Oktoberfest.

Vedeta Playboy este invitat a de onoare la “Oktoberfest” 2008

În timpul celebrei sărbători bavareze, nu mai există restricţii. Se dă dezlegare la bere, şi fotbaliştii profi tă din plin. Amestecaţi printre cele şase milioane de “beţivi şi beţive” care iau cu asalt corturile, Toni, Ribery, Klose şi coechipierii lor pot petrece nebăgaţi în seamă chiar şi după un eşec jenat, cum ar fi un 2-5. Şi normal că nu se uită nimeni la ei cînd caracteristica obligatorie a Dirndl-urilor (rochiile în care sînt îmbrăcate femeile) este decolteul foarte adînc.

Paris Hilton

Nu ştim cîţi jucători din Liga I au fost în weekend la German Festival, un fel de copie autohtonă, dar nu cred că foarte mulţi, dat fiind faptul că nu s-a ţinut în Bamboo. Păcat, se puteau pune în pielea fotbaliştilor de la Bayern şi, cine ştie, poate ajungeau la valoarea lor. Aşa, vorba aceea, “apă bei, apă joci”. Măcar să fie cu lămîie.

Cei trei care au speriat Vestul, Klose, Luca şi Ribery, au primit pentru cîteva ore “dezlegare” la bere

Ce nu ştiaţi despre Oktoberfest 😉

Circa şase milioane de vizitatori sînt atraşi anual de sărbătoarea bavareză

Daniel von Buyten, eroul lui Bayern din meciul cu Steaua, împreună cu prietena sa

Aceştia au la dispoziţie însă doar 1.440 de toalete publice, care se dovedesc insuficiente pentru “nevoile” oaspeţilor, forţaţi astfel să “improvizeze” în natură

Alena Gerber, 19 ani, a fost aleasă playmate-ul “Oktoberfest” 2008

Oktoberfest-ul creează 12.000 de locuri de muncă, dintre care 1.600 doar pentru chelneriţe

În cele şaisprezece zile ale festivalului, se consumă 30% din producţia anuală de bere din Munchen

Sousa şi simpatica lui prietenă, Daniele

Pe întreaga întindere a Theresenwiese, spaţiul care găzduieşte Oktoberfest, şerpuiesc 43 de kilometri de cabluri

Cele mai populare feluri de mîncare consumate la Oktoberfest sînt: pui la rotisor (Hendl), ciolan (Schweinaxe), cîrnăciori (Wurstchen) , covrigi săraţi (Salzbrezel) şi turtă dulce (Lebkuchen)

Larry Hagman şi soţia lui

Atît costumaţia bărbaţilor (Lederhose), cît şi cea a femeilor (rochia Dirndl) trebuie să fi e cît mai decoltată!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here