Moldovan: Urmarim mai multi jucatori francezi

Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, pentru site-ul francez mercato365.fr, ca urmareste mai multi jucatori francezi, subliniind si faptul ca giulestenii “tatoneaza” inca un eventual transfer al atacantului Claudiu Keseru de la FC Nantes.

“Suntem in tatonari in privinta lui Keseru. Este un jucator foarte interesant, dar nu sunt sigur ca FC Nantes vrea sa-l lase sa plece. Vom vedea cum evolueaza lucrurile. Urmarim mai multi jucatori din Franta”, a spus Moldovan, care a mentionat ca nu a discutat cu fostii sai coechipieri si oficiali de la FC Nantes.

De asemenea, Moldovan a mai afirmat ca atacantul echipei Auxerre, Daniel Niculae, este in atentia Rapidului, deoarece este o “veche cunostinta”. “Pentru el usa este larg deschisa, dar trebuie sa stim daca vrea sa revina in Rominia“, a comentat Moldovan.

Oficialul giulestean a adaugat ca piata franceza este foarte interesanta, subliniind ca gruparea Rapid se gindeste la Youssouf Hadji (Nancy). “Vom discuta pentru a vedea daca operatiunea se poate face. Inca nu am vorbit cu jucatorul. Nu stim daca il interseaza aceasta provocare”, a comentat directorul sportiv.

Stiri recente

Messi vrea să joace la și CM din 2026

Messi îşi doreşte mai mult ca niciodată să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele...