Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Moldovan, numit oficial antrenor-jucator

Atacantul formaţiei Rapid Bucureşti, Viorel Moldovan, a fost instalat oficial în poziţia de antrenor secund al lui Răzvan Lucescu urmând însă a mai activa şi ca jucător până în vară.

în plin proces de a obţine Licenţa Pro pentru a devenit antrenor cu acte în regulă, atacantul Rapidului, Viorel Moldovan, va face practică pe viu urmând a fi până în vară jucător-antrenor secund.

Moldovan îl înlocuieşte practic pe Petre Cristian, fostul secund al lui Răzvan Lucescu urmând a prelua conducerea formaţiei Rapid II, echipă aflată actualmente în al treilea eşalon valoric.

Intrat în inimile suporterilor prin procentul foarte bun de goluri marcate pe meci dar şi prin atitudinea din teren, una războinică, Viorel Moldovan a fost primit cu mare bucurie în stafful tehnic al giuleştenilor iar suporterii speră ca atacantul să rămână o lungă perioadă de timp alături de club şi să se bată pentru steagul „alb-vişiniu” indiferent de postul în care se va afla.

La discursul ţinut imediat după instalarea oficială, Viorel Moldovan a ţinut să-i mulţumească lui Răzvan Lucescu pentru că l-a acceptat alături de el, specificând că oricum cei doi purtau numeroase discuţii şi înainte ca mutarea să devină oficială, şi să confirme că va avea acelaşi tip de relaţii cu colegii de echipă ca şi până acum, inclusiv cu Ionel Ganea, doar că va fi un pic mai exigent cu fiecare dintre jucători.

Viorel Moldovan s-a născut în 1972 la Bistriţa, a început fotbalul profesionist la 18 ani la Gloria şi s-a dovedit un adevărat globe-trotter în carieră, trecând apoi pe la Dinamo, Neuchatel Xamax, Grasshoppers, Coventry City, Fenerbahce, Nantes, Sevette Geneva, Politehnica Timişoara şi Rapid, dar peste şi-a făcut datoria ca un veritabil profesionist şi a fost de foarte multe ori golgeterul echipei indiferent de campionatul în care a evoluat.

AmosNews.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: