MM Stoica: Nu vor intra mai multi dinamovisti la derby

Managerul general al echipei Steaua, Mihai Stoica (foto), a declarat vineri că suporterii lui Dinamo au falsificat o serie de bilete pentru derby-ul de sâmbătă şi a asigurat că, în ciuda acestui fapt, pe stadionul din Ghencea nu vor intra decât 1224 de fani alb-roşii.

“Avem informaţii că au copiat biletele pe care noi le-am oferit, dar am mare încredere în domnul Pop (responsabilul de la Jandarmerie pentru acest meci) şi în Argăseală că nu vor permite accesul niciunui dinamovist peste cei 1224. Declaraţia suporterilor lui Dinamo nu face decât să incite la violenţă şi, oricum, nu vor intra decât 1224”, a declarat Mihai Stoica vineri, într-o conferinţă de presă.

Liderul fanilor dinamovişti, Elias Bucurică, a spus vineri că mai mulţi suporteri ai roş-albilor au reuşit să cumpere de la casele de bilete ale stadionului Steaua, şi de la fanii stelişti, nu mai puţin de 2.300 de bilete la derby-ul de sâmbătă din Ghencea.

Stiri recente

Ronaldo, fair-play la un meci din Liga Campionilor Asiei, când i-a cerut arbitrului să nu îi acorde un penalty – VIDEO

https://twitter.com/i/status/1729207633113153911 Cristiano Ronaldo (Al-Nassr) a fost fair-play la meciul din Liga Campionilor Asiei şi i-a semnalat arbitrului că nu trebuie...