MM Stoica il apara pe Andrey

Managerul Stelei, Mihai Stoica, i-a luat apararea portarul Andrey, consierand ca acesta nu trebuie pus la zid pentru prestatiile sale, cu atat mai mult cu cat si aalti portari din Liga I au comis gafe asemanatoare.

“300.000 de dolari este suma plătită pentru Andrey şi nu are un salariu deosebit pentru fotbalul românesc, nu este mai mare ca media salarială a Stelei. Se exagerează când se face un serial de aşa zise gafe făcute de Andrey, când aţi fost martori la gafele făcute de Dănuţ Coman cu noi şi cu Vaslui, iar Coman este a doua opţiune la echipa naţională. Îl respect şi apreciez pe Coman, am o relaţie foarte bună ca el, oricui i se poate întâmpla. Şi Lobonţ, poate cel mai valoros portar din România, a făcut gafe monumentale la Fiorentina. Rapid a pierdut meciul cu noi pe două gafe ale lui Coman, Andrey n-a făcut nicio gafă din cauza căreia noi să fie pierdut puncte. La Bistriţa, în minutul 82 era cam jucat meciul, accept că n-a avut o intervenţie forte bună, dar e la fel de vinovat ca alţii din careu care ar fi trebuit să degajeze mingea. Andrey a făcut o gafă, a pus zidul greşit la golul trei al lui Dinamo. Încontinuu se pune presiune pe portarii Stelei, că sunt străini sau că sunt la Steaua, nu ştiu, când sunt exemple prin alte curţi”, a declarat Stoica.

Articolul anteriorDerby pustiu
Articolul urmatorAnglia: Manchester United sau Chelsea ?
Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...