Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Mititelu: Vom avea sase jucatori la nationala

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), a declarat ca intr-un an clubul din Banie va da nationalei cel putin sase jucatori si spune ca echipa craioveana are fixat ca obiectiv cistigarea Cupei Rominiei.

„Este posibil ca intr-un an sa avem sase jucatori la nationala, pe linga Bornescu si Stoica, ma refer aici la Dina, Costea, Prepelita si Dananae. Cu siguranta numarul internationalilor la echipa va creste, fiindca, pe linga Wobay, sigur vor mai fi convocati la nationala lor si doi dintre australienii de la Universitatea, a declarat Mititelu.

Mircea Bornescu, in virsta de 27 de ani, a fost convocat in premiera la echipa nationala pentru „dubla” cu Slovenia, din 2 si 6 iunie, din preliminariile EURO 2008. De la Universitatea Craiova a mai fost convocat si capitanul Dorel Stoica, acesta aflindu-se la a doua convocare.

Mititelu a mai spus ca Universitatea isi propune in sezonul viitor ca echipa sa sa cistige macar Cupa Rominiei si astfel sa reuseasca sa ajunga in Cupa UEFA: „In sezonul viitor echipa are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele sase locuri, dar si cistigarea Cupei Rominiei, care ne-ar asigura o participarea in Cupa UEFA”.

Citeste mai multe!