Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Mititelu, agresat de fanii olteni intr-un club

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), a fost agresat de mai multi suporteri olteni prezenti vineri seara intr-un club din Timisoara, oras unde se va disputa simbata partida dintre Poli si Universitatea.

Martorii au povestit ca totul a pornit de la un conflict pe care unul dintre bodyguarzii lui Mititelu l-a avut cu un fan al Universitatii prezent in local.

Nervosi, suporterii olteni care se aflau in club, printre care si Gabi Blondu, si Postasu, au iesit afara unde au mai chemat in ajutor mai multi fani ai lui Poli Timisoara cu care se aflau in relatii bune. In momentul in care Adrian Mititelu si garzile sale de corp au iesit din club, intre grupul patronului si cel al suporterilor a izbucnit un conflict.

Partida Poli Timisoara-Universitatea Craiova, din etapa a 32-a a Ligii I, se va disputa simbata de la ora 20:45.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: