Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Mitea: „Vreau sa plec de la Ajax”

Atacantul lui Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea (foto), a declarat, joi, ca vrea cu orice pret sa plece de la echipa olandeza, pentru a-si recapata placerea de a juca fotbal.

„As pleca oriunde. In afara de contract nu ma mai leaga nimic de acest club. Am nevoie de o schimbare de aer, as pleca oriunde, pentru ca vreau sa imi redescopar placerea de a juca fotbal. Ajax s-a schimbat foarte mult de la plecarea lui Ronald Koeman. Inainte se aduceau jucatori tineri si de perspectiva, acum se platesc sume mari pe jucatori expirati. Nu inteleg ce se petrece aici”, a declarat Nicolae Mitea.

Jucatorul lui Ajax Amstredam spune ca hotarirea lui de a pleca nu are legatura numai cu actualul antrenor, Adrie Koster.

„Nu are de-a face doar cu actualul antrenor. Este adevarat ca am fost anuntat ca daca nu imi gasesc echipa, voi juca doar la echipa a doua. Dupa acidentarile pe care le-am avut clubul nu a mai vrut sa imi dea nicio sansa, chiar daca eu m-am pregatit mereu bine si, ori de cite ori am intrat, am demonstrat ca pot face fata la acest club. Antrenorii si accidentarile mi-au distrus placerea de a juca fotbal, de aceea vreau sa plec”, a declarat Mitea. (NewsIn)

Citeste mai multe!