Mirel Radoi revine in trei saptamani

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, accidentat la meciul dintre România şi Italia, scor 1-1, de la Campionatul European, îşi va relua treptat pregătirile, el urmând să se alăture coechipierilor săi, într-un program de pregătire normal, la începutul lunii iulie, informează www.steauafc.com.

Jucătorul a fost consultat în această perioadă de mai mulţi specialişti în chirurgie maxilo-facială, care au considerat că reabilitarea sa medicală decurge normal.

Mirel Rădoi a plecat într-o vacanţă de câteva zile, la fel ca ceilalţi jucători stelişti care au făcut parte din echipa naţională.

La reluarea pregătirilor, Rădoi va purta o mască specială, care să îi protejeze zona feţei ce i-a fost afectată în urma accidentării.

Mă simt din ce în ce mai bine şi abia aştept să revin la pregătiri alături de colegii mei. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în aceste momente dificile şi mi-au trimis mesaje de încurajare„, a declarat Mirel Rădoi, pentru steauafc.com

Mirel Rădoi şi-a spart capul în minutul 20 al meciului României cu Italia, disputat pe stadionul Letzigrund din Zurich, în grupa B la Campionatul European. Rădoi s-a accidentat după ce s-a lovit cap în cap cu Răzvan Raţ. Mirel Rădoi a fost scos de pe teren pe targă, fiind bandajat pe faţă şi a fost transportat la spital. El a fost operat la Spitalul Universitar din Zurich, după ce a suferit o fractură a peretului ocular stâng şi o deviaţie de sept.(foto)