Mircea Lucescu va juca cu rezervele

0
122

Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a anuntat intr-un interviu publicat pe site-ul oficial al clubului ca in ultimul meci de campionat, contra lui Metalurg Zaporoje, va introduce echipa de tineret-rezerve.

“Meciul de sambata va fi o oportunitate unica pentru tinerii jucatori de a demonstra ce pot. Ieri (n.r marti) am participat la antrenamentul lor si am vazut ca intrasera deja in febra meciului. Nu suntem singura echipa din prima liga care va folosi rezervele. Multe formatii si-au trimis titularii in vacanta. Echipa noastra de tineret a facut un sezon foarte bun si meciul cu Zaporoje este un fel de bonus pentru ei”, a declarat tehnicianul roman.

Mircea Lucescu a precizat ca el isi va asuma intreaga responsabiliate a rezultatului, insa cel care va face echipa si va gandi strategia meciului este antrenorul echipei de tineret Mikolai Fedorenko. De asemenea, tehnicianul roman a vorbit si despre programul echipei pentru sezonul urmator, Sahtior urmand sa se reuneasca pe 25 iulie si sa mearga intr-un stagiu de pregatire in Elvetia.

In ultima etapa de campionat, Sahtior, care a pierdut deja titlul in favoarea lui Dinamo Kiev, va intalni pe teren propriu echipa Metalurg Zaporoje.