Mircea Lucescu, în topul celor mai buni antrenori

Mircea Lucescu, care antrenează Zenit Sankt Petersburg, a fost inclus L’Equipe în topul celor mai buni 50 de antrenori în activitate din fotbalul mondial.

Lucescu este considerat „cel mai titrat antrenor” din acest clasament, fiind mai descris drept „un poliglot erudit”, care „a dorit întotdeauna să deschidă noi orizonturi jucătorilor săi”.

Palmaresul lui Lucescu cuprinde 12 titluri de campion, 9 cupe naționale și o Cupă UEFA, câștigând titlul de campion cu toate cluburile pe care care a trecut începând din 1999, printre care Rapid București (1999), Galatasaray (2002) sau Beșiktaș (2003)”, menționează L’Equipe.

Lucescu se poziționează în acest clasament în fața unor antrenori precum chilianul Manuel Pellegrini, uruguayanul Oscar Washington Tabarez, brazilianul Luiz Felipe Scolari, italianul Giovanni Trapattoni sau suedezul Lars Lagerback.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...