Mircea 2 – Razvan 0

0
164

FC Braşov, nou-promovată în Liga I de fotbal, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă vineri seara cu scorul de 2-0 (2-0) de campioana Ucrainei, Şahtior Doneţk, formaţie pregătită de Mircea Lucescu, în stagiul de pregătire din Elveţia.

La Chatel-St-Denis, formaţia lui Mircea Lucescu, mult mai experimentată, s-a impus prin două goluri marcate în debutul partidei, de Fernandinho (8 – penalty) şi Selezniov (12).

În minutul 19 al partidei, meciul a fost întrerupt timp de 11 minute, din cauza ploii torenţiale, relatează site-ul oficial al braşovenilor. În finalul primei părţi, jucătorii pregătiţi de Lucescu jr au ratat trei ocazii mari, prin Măldărăşanu, Zaharia şi Hadnagy. Abrudan a reuşit să înscrie în minutul 27, însă arbitrul a anulat golul pentru fault în atac.

În partea secundă, cei doi antrenori, tată şi fiu, au făcut mai multe schimbări, însă jocul nu a mai fost atât de spectaculos ca în prima repriză.

Mircea Lucescu, antrenorul campioanei Ucrainei la fotbal, Şahtior Doneţk, a declarat că i-a plăcut foarte mult FC Braşov, echipă antrenată de fiul său Răzvan, pe care a învins-o vineri seara cu scorul de 2-0, într-un meci amical disputat în Elveţia.

Mi-a plăcut foarte mult echipa lui Răzvan, foarte bine organizată, cu un pressing foarte bun, a avut şi câteva ocazii de a marca. La felul cum joacă şi la rezultatele pe care le-a obţinut în meciurile de pregătire, le dă dreptul celor de la Braşov să se gândească la mai mult decât a însemnat întotdeauna o echipă nou promovată, a declarat Lucescu senior, citat de site-ul formaţiei de sub Tâmpa.


La rândul său, Răzvan Lucescu a afirmatnu a fost un meci special pentru mine, a fost doar un meci de pregătire bun, contra unei echipe foarte puternice. Exceptând primele 12 minute ale jocului, pot spune că sunt mulţumit. Jucătorii au intrat în teren cu o oarecare teamă şi acest lucru s-a văzut. După discuţia avută cu ei la întreruperea meciului, lucrurile s-au lămurit şi ei au revenit foarte bine pe teren. Poate că 2-1 ar fi fost un scor corect, ţinând cont că am avut un gol anulat pe nedrept.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here