Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Minorul acuzat ca l-a omorit pe Raciti spune ca este nevinovat

Tinarul fan al Cataniei, in virsta de 17 ani, acuzat ca l-a omorit pe inspectorul-sef Filippo Raciti, a recunoscut ca a aruncat cu o teava de metal, dar sustine ca nu el este cel care l-a ucis pe politist.

„Nu am gresit cu nimic si nu am avut nicio legatura cu moartea politistului. Cind mi-au spus pentru ce sint acuzat, am intrat in panica, pentru ca nu imi aminteam ce s-a intimplat la stadion. S-a iscat o bataie, iar eu eram acolo, dar nu tin minte sa fii facut ceva care ar fi omorit un om. Doar am aruncat cu o teava pe care am gasit-o pe jos”, a declarat tinarul acuzat ca l-a omorit pe Filippo Raciti, in urma confruntarilor care au avut loc saptamina trecuta intre fortele de ordine si suporterii Cataniei.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: