Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Mijatovic: „Fabio Capello nu va pleca de la Real”

Directorul sportiv al galacticilor, Predrag Mijatovic, a declarat marti, in cadrul unei emisiuni radio, ca antrenorul Fabio Capello este preocupat de rezultatul partidei cu Bayern, din Liga Campionilor, nu de plecarea de la echipa.

„Capello nu este deziluzionat. Am vorbit cu el despre meciul de marţi, aşa cum facem de obicei. Am discutat şi despre Sergio Ramos, care va rata partida din cauza unei accidentări, dar şi despre întoarcerea lui Roberto Carlos în echipă. Eu niciodată nu îi spun antrenorului cum să joace un anumit meci, ci doar îmi exprim părerea, pentru că el ştie perfect ce are de făcut. Niciodată nu am vorbit despre o plecare a sa”, a declarat directorul sportiv al lui Real Madrid, Predrag Mijatovic.

Presa din Spania a scris luni ca antrenorul lui Real Madrid, Fabio Capello, va pleca de la echipa cel mai probabil dupa partida din Liga Campionilor, cu Bayern Munchen. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: