Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Mihai Stoica isi doreste o reducere a suspendarii Stelei

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat, simbata, ca spera ca ros-albastrii sa primeasca doar o etapa de suspendare din partea Comisiei de Apel, si nu trei cum a stabilit Comisia de Disciplina, in urma incidentelor de la meciurile cu Craiova si Timisoara.

„Rapidului i s-a redus suspendarea de la trei etape la una singura, iar noua, care am primit tot trei nu ar fi normal sa ne reduca la una? Tot ce imi doresc e sa fim tratati toti la fel. Nu cred ca Steaua a primit aceasta pedeapsa ca sa fie data exemplu dupa incidentele din Italia. Nu are nicio legatura„, a spus, simbata, Mihai Stoica, la finalul meciului CSM Rimnicu Vilcea-Steaua, scor 0-3.

Despre posibilitatea de a juca meciurile de acasa la Rm. Vilcea, managerul Stelei a declarat: „Aici e o atmosfera extraordinara. Publicul m-a impresionat, dar in mod cert nu vom juca aici in campionat, pentru ca starea terenului este foarte proasta. Am vorbit si cu baietii in vestiar si parerea tuturor este ca nu putem juca la Rimnicu Vilcea”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: