Mihai Stoica isi doreste o reducere a suspendarii Stelei

0
101

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat, simbata, ca spera ca ros-albastrii sa primeasca doar o etapa de suspendare din partea Comisiei de Apel, si nu trei cum a stabilit Comisia de Disciplina, in urma incidentelor de la meciurile cu Craiova si Timisoara.

“Rapidului i s-a redus suspendarea de la trei etape la una singura, iar noua, care am primit tot trei nu ar fi normal sa ne reduca la una? Tot ce imi doresc e sa fim tratati toti la fel. Nu cred ca Steaua a primit aceasta pedeapsa ca sa fie data exemplu dupa incidentele din Italia. Nu are nicio legatura“, a spus, simbata, Mihai Stoica, la finalul meciului CSM Rimnicu Vilcea-Steaua, scor 0-3.

Despre posibilitatea de a juca meciurile de acasa la Rm. Vilcea, managerul Stelei a declarat: “Aici e o atmosfera extraordinara. Publicul m-a impresionat, dar in mod cert nu vom juca aici in campionat, pentru ca starea terenului este foarte proasta. Am vorbit si cu baietii in vestiar si parerea tuturor este ca nu putem juca la Rimnicu Vilcea”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here