Mihai Stoica: As fi multumit cu o victorie la un gol diferenta

0
126

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat vineri in cadrul unei conferinte de presa ca s-ar multui si cu o victorie la un singur gol diferenta in meciul cu Dinamo.

“As fi mai mult decat multumit sa castigam la o diferenta de un singur gol, chiar si cu gol primit. Pentru titlu, lupta s-a incheiat demult. E aproape imposibil, chiar daca matematic se mai poate. Avem un “11 competitiv” format din jucatori indisponibili, suspendati sau incerti. E accidentat si antrenorul, si eu, suntem o echipa.

Ne respectam cu Dinamo, n-avem nimic de impartit, nu vor exista replici asa cum am remarcat la Rapid, asa ca sa nu se mai vorbeasca de instigare, incitare si provocare. Am recuperat cel mai important jucator: suporterii, care vor fi alaturi de echipa. N-a fost asa o ruptura cum ar fi vrut unii. Pe Cristi Borcea mi-l imaginez facand multe, dar n-as vrea sa danseze maine. Probabil Borcea se bazeaza pe faptul ca noi avem jucatori accidentati si suspendati, dar vom vedea dupa meci. Despre meciul din Giulesti, e parerea patronului ca am jucat slab, eu am argumente ca am facut un joc bun, am vazut de doua ori inregistrarea meciului. Am marcat trei goluri regulamentare, am primit doar un gol in conditii regulamentare, am suferit 26 de faulturi, am facut doar 13. Nu a fost un meci la discretia noastra, am avut ceva probleme mai ales in repriza a doua. Am fost superiori Rapidului si am obtinut o victorie pe deplin meritata si reconfortanta”, a spus MM Stoica.