Miccoli: Sunt pregatit sa revin in Serie A

0
123

Atacantul formatiei benfica Lisabona, Fabrizio Miccoli, a declarat ca este pregatit sa se intoarca in Seie A, dupa ce imprumutul sau la echipa fortugheza a expirat la finalul actualului sezon. Italianul nu stie insa daca va evolua la Juventus sau daca va fi imprumutat la Napoli.

Fotbalistul in varsta de 27 de ani a fost imprumutat in ultimele doua sezoane in Portugalia, de catre Juventus, club care va evolua in Serie A din sezonul urmator. “M-au tratat ca un rege in Lisabona, dar acum sunt pregatit sa ma intorc in Italia. Am petrecut doi ani minunati la Benfica si am fost aproape sa castigam titlul, si ma bucur ca am evoluat la unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Mai am trei ani de contract cu Juventus si sunt la dispozitia antrenorului Claudio Ranieri”, a spus atacantul italian.

“Daca voi fi anuntat ca nu fac parte din planurile echipei, sunt pregatit sa gasesc o solutie alternativa. Sa joc la Napoli alaturi de Christian Bucchi si Emanuele Calaio ar fi grozav, dar voi astepta sa vad ce se intampla. Mi-ar placea sa devin un idol al suporterilor. Eu am fost intotdeauna un fan al lui Diego Maradona si il invidiez pentru fazele pe care le-a realizat”, a spus Miccoli, care a mai evoluat si la Fiorentina, pentru care a inscris 12 goluri in Serie A.