Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Metzelder va parasi Borussia Dortmund la vara

Internationalul german Christoph Metzelder va parasi echipa Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, deoarece gruparea germana si-a retras oferta de prelungire a contractului jucatorului.

I-am dat lui Christoph suficient timp pentru a studia oferta noastra, care era foarte buna. Am avut discutii echitabile si deschise, dar acum trebuie sa ne pregatim planurile în materie de personal pentru sezonul viitor
, a declarat directorul sportiv al clubului Borussia Dortmund, Michael Zorc.

Metzelder, in varsta de 26 de ani, avea termen pana in 28 februarie pentru a accepta oferta gruparii. Fundasul a avut discutii si cu gruparea Internazionale Milano, ocupanta primului loc în Italia.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: