Metodă neobișnuită pentru a identifica huliganii de la AZ Alkmaar din meciul cu West Ham

Poliţia va folosi o metodă neobişnuită pentru a identifica huliganii de la AZ Alkmaar care au atacat familiile jucătorilor de la West Ham.

Poliţia deţine fotografii ale suspecţilor implicaţi în incidente şi şi-a anunţat intenţia de a le difuza marţi în cadrul emisiunii de televiziune “Opsporing verzocht” (“Ancheta solicitată”).

Acesta este un program popular în Olanda care ajută la găsirea infractorilor, suspecţilor, persoanelor dispărute sau a cadavrelor neidentificate.

Acest apel la martori ar trebui să ajute ancheta care a fost lansată imediat după incidente. Până în prezent, mai multe persoane au fost deja identificate, a precizat poliţia.

În timp ce două persoane s-au prezentat la poliţie pentru a recunoaşte incidentul, potrivit ziarului Algemeen Dagblad. Din aprilie, în Ţările de Jos au fost introduse noi măsuri pentru reducerea violenţei pe stadioane.

De exemplu, de îndată e o petardă este aruncată pe teren, meciul este întrerupt.

În timp ce fanii echipei West Ham se bucurau de calificarea în finala Conference League, suporteri ai AZ au trecut o barieră şi au atacat partea în care se aflau englezii.

Au fost implicaţi în incidente şi fotbalişti, în zona atacată aflându-se familiile lor şi prietenii, în meciul din manşa secundă a semifinalei Conference League dintre cele două cluburi (0-1).

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...