27 April 2018
Home Sporturi Mesaj al Papei Francisc cu ocazia Super Bowl

Mesaj al Papei Francisc cu ocazia Super Bowl

0
243

Papa Francisc a transmis un mesaj video, care a fost proiectat pe ecranele stadionului din Houston, la finala la Super Bowl, disputată duminică seară între echipele New England Patriots şi Atlanta Falcons, informează businessinsider.com. Papa Francisc a susţinut acest discurs în limba spaniolă. 

 

.”Marile evenimente sportive precum Super Bowl au o simbolistică profundă, arătând că este posibil să se construiască o cultură a întâlnirii între oameni şi o lume a păcii. Participând la evenimente sportive, suntem capabili să mergem dincolo de interesul propriu şi, într-un mod sănătos, să învăţăm ce înseamnă sacrificiul, să ne creştem credinţa şi să respectăm regulile”, a spus papa Francisc.

A 51-a ediţie Super Bowl a avut loc pe 5 februarie pe NRG Stadium din Houston şi a opus echipele de fotbal american  New England Patriots şi Atlanta Falcons.

Echipa New England Patriots a câştigat, duminică, pentru a cincea oară în istorie Super Bowl, impunându-se cu scorul de 34-28 în meciul de la Houston cu Atlanta Falcons, după ce a revenit spectaculos de la 3-28.

Cântăreaţa Lady Gaga a susţinut un recital în pauza finalei Super Bowl.

Super Bowl este cel mai urmărit eveniment la televiziunea americană, atrăgând peste 100 de milioane de telespectatori, şi este cel mai scump eveniment pentru firmele care doresc să îşi facă reclamă, acestea trebuind să plătească milioane de dolari pentru reclame de 30 de secunde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here