Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Mega Jackpot de 100 000 de euro castigat de un oltean

Cel de-al 45-lea premiu Mega Jackpot a fost castigat Joi 30 Aprilie 2015 in agentia Stanleybet din Craiova, Str. Madona Dudu, nr. 1.

 

Client fidel al casei de pariuri, castigatorul nu este la prima experienta de acest gen, el castigand in 2011 un alt premiu Mega Jackpot in valoare de 263.227,00 lei tot in Craiova, doar ca atunci aparatul norocos a fost cel din agentia Stanleybet de pe Str. Doljului, nr 14. „De data aceasta totul s-a intamplat atat de repede, maxim 5 minute, si sincer, nici in cel mai frumos vis al meu nu m-am gandit ca voi castiga pentru a doua oara acest premiu.” a declarat jucatorul.

 

Olteanul, in varsta de 46 de ani, ne-a relatat pe scurt cum a castigat Mega Jackpotul: „Imi amintesc ca jucam pe miza de 50 de credite (2,5lei), in timpul jocului mi-au aparut simbolurile KING KONG CASH astfel ca am intrat in speciala MEGA JACKPOT. Aici am selectat 10 jocuri gratuite, si, la jocul numarul 5, am primit Mystery Kong Bonus, care mi-a adus premiul asta fabulos de 445.250,44 lei.”

 

Valiza plina cu banii i-a fost inmanata castigatorului, Miercuri 6 Mai, in agentia in care acesta a castigat chiar de catre Ion Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot in Romania.         

 

„Este cel de-al 45-lea premiu pe care-l inmanam de la lansarea produsului pe piata din Romania si totodata al 5-lea acordat in orasul Craiova. Inca de la lansare produsul s-a bucurat de o notorietate si incredere sportita in randul craiovenilor, astfel se face ca premiile Mega Jackpot acordate in Craiova depasesc cu mult 1.5 milioane de lei.” a declarat Florian Niculae, Director General al Westgate Romania, compania care administreaza sistemul Mega Jackpot.

 

Topul oraselor in care s-au castigat premiile Mega Jackpot este condus de Bucuresti, cu 24 de premii totalizand 8.363.213,52 lei (1.85 milioane de euro), urmat de Craiova cu 5 premii in valoare de 1.761.898,66 lei (400.000 de euro) in timp ce in Brasov, Mangalia, Satu Mare Mega Jackpotul a lovit de cate 2 ori. Pe langa orasele amintite anterior Ion Oncescu, in calitate de ambasador al produsului Mega Jackpot, a inmanat de-a lungul timpului si alte valize pline cu bani in Suceava, Sibiu, Oltenita, Alba Iulia , Oradea, Constanta, Bacau, Braila, Galati si Timisoara.

 

Despre Mega Jackpot

Cu o valoare de pornire de 200 000 de lei Mega Jackpot reprezinta un sistem de jackpot progresiv unic in Romania, disponibil doar in agentiile Stanleybet.

Sistemul Mega Jackpot cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar valorile premiilor se cumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase.  De la lansare si pana in prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale in valoare de peste 3,5 MILIOANE DE EURO.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piata din Romania inca din 2004 serviciile grupului britanic Stanleybet sunt disponibile in peste 360 de agentii, din mai bine de 90 de orase.

Obiectivul Stanleybet a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania Stanleybet si-a dovedit profesionalismul, a diversificat in mod continuu oferta de pariuri, a castigat increderea clientilor si a contribuit activ la evolutia pietei de pariuri romanesti.

Stanleybet Holding este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 9 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania si Romania.

 

Citeste mai multe!