Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Meciul saptamanii: Italia – Brazilia (duminica, ora 21:25, TVR 1)

Duminică, de la 21.30, Pretoria va fi gazda derby-ului grupei B de la Cupa Confederaţiilor, Italia – Brazilia, un meci care a mai fost, şi ar putea fi şi anul viitor, finala Cupei Mondiale. „Macaronarii” caută să răzbune acel 0-2 suferit în februarie pe „Emirates”

Arena „Loftus Versfeld” va fi în week-end gazda celei de-a paisprezecea partide dintre Italia şi Brazilia. Cinci meciuri ofi ciale şi opt amicale au disputat „Squadra Azzurra” şi „Selecao” din 1938 şi până astăzi, bilanţul fiindu-le uşor favorabil sud-americanilor, care au obţinut şase victorii, cu una mai mult decât italienii. Statistica, dar şi instinctul de microbist, ne spun că vom avea parte de un meci spectaculos. În cele treisprezece dueluri despre care vorbeam, s-au marcat patruzeci de goluri, de unde rezultă o medie fabuloasă, de peste trei goluri pe meci. Pariori, nota bene!

Cel mai recent episod al războiului italo-brazilian s-a consemnat chiar în acest an, când Dunga i-a dat şah-mat lui Lippi în două mutări, pe „Emirates” din Londra, scor 2-0, goluri Elano şi Robinho. Probabil că cei 100.000 de ochi din tribune vor fi aţintiţi bună parte din meci pe Kaka, proaspătul „galactic” care le poate da încă o dovadă de ingratitudine italienilor, după ce a dezertat de pe „San Siro”, în pofi da repetatelor declaraţii de dragoste faţă de „rossoneri”.

Brazilianul a fost marele absent al meciului din februarie şi trebuie să îşi redemonstreze clasa, obligat de cele 70 de milioane de euro plătite de Florentino Perez zilele trecute.

„Ne dorim să triumfăm la Cupa Confederaţiilor pentru a avea un ascendent în perspectiva Cupei Mondiale de anul viitor”
Carlos Dunga (Brazilia)

„Brazilia este cea mai puternică echipă din lume iar noi suntem campionii lumii. Avem stiluri total diferite, va fi un meci interesant”
Marcello Lippi (Italia)

„Şi Brazilia şi Italia sunt adversare de calibru. Sper să întâlnim una în semifinale, iar pe cealaltă să o învingem în finală”
David Villa (Spania)

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: